Etoro

eToro
Registreer u hier bijwww.etoro.com
DEMO
Gratis oefenaccountDEMO-ACCOUNT: Ontvang 100.000 fictief geld in uw demo-account.

Online beleggen bij eToro

eToro is het grootste en bekendste handelsplatform ter wereld. De online broker dankt zijn populariteit aan de unieke gebruikservaring. Beginnende beleggers worden namelijk begeleid door ervaren handelaars. Daarnaast is het mogelijk om strategieën uit te wisselen met andere beleggers. Op deze manier kunt u zich optimaal ontwikkelen. eToro is echt een interessante speler op de markt. Maar past dit handelsplatform ook bij u? Onlinebeleggen.nl zoekt het uit!

Iedereen kan online beleggen

De beleggerswereld wordt vaak gezien als een gesloten circuit van ervaren handelaars. Dat was vroeger misschien zo, maar sinds de komst van online brokers kan iedereen geld beleggen in aandelen, grondstoffen, vreemde valuta of indexfondsen. Toch is de ene online broker een stuk toegankelijker dan de andere. eToro is misschien wel één van de meest toegankelijke handelsplatforms die er bestaan. Posities openen en sluiten, geld storten of juist laten uitbetalen: het gaat allemaal zeer eenvoudig. Deze werkwijze slaat aan bij beleggers van over de hele wereld. eToro heeft inmiddels meer dan 4,5 miljoen gebruikers in 170 verschillende landen. En dat zegt veel.Etoro

Toezicht van het AFM

eToro beschikt over alle licenties die een online broker nodig heeft. De Europese transacties verlopen allemaal via de intermediaire broker Retail FX Ltd. Door de Europese regelgeving vallen de activiteiten in Nederland onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De online broker moet dus aan strenge eisen voldoen om de licentie te behouden.

” Online beleggen bij eToro kan behoorlijk lucratief zijn! “

Profiteer van hoge stortingsbonussen

Online beleggen bij eToro kan behoorlijk lucratief zijn. Maar voor beginners is het vaak toch een grote stap om daadwerkelijk met geld te gaan beleggen. De hoge stortingsbonussen van eToro zijn gelukkig een extra reden om de uitdaging aan te gaan. Hoe hoog die bonus exact is, hangt af van de hoogte van uw storting:

  • Tussen de $300,- en $999,- (brons): bonus van $100,-
  • Tussen de $1000,- en $2499,- (zilver): bonus van $300,-
  • Tussen de $2.500,- en $5.000,- (goud): bonus van $1000,-
  • $5.000,- of hoger (VIP): 10% van het gestorte bedrag

De bonus wordt direct na de storting bijgeschreven in uw account. Het handelen kan beginnen!

Brons, zilver, goud of toch VIP?

Bij de bonussen zag u al de termen brons, zilver, goud en VIP staan. Dit zijn de vier verschillende categorieën waarin eToro de beleggers indeelt. Aan elk account zitten fraaie extra’s verbonden. Een bronzen account is echt bedoeld voor startende beleggers. U ontvangt een wekelijkse nieuwsbrief en daarnaast mag u meedoen aan de Trading Challenge. Hiermee vallen elke week mooie prijzen te winnen.

Vanaf het zilveren account wordt het eigenlijk pas echt interessant. Zo krijgt u een eigen accountmanager toegewezen die u begeleidt bij het online beleggen. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke bonusacties. En helpt u eToro aan een nieuwe klant? Dan ontvangt u een extra geldbonus.

Als u elke maand genoeg geld stort en actief belegt, kunt u een upgrade krijgen naar een gouden status. Met dit account krijgt u 10% bonus voor elke eerste storting van de maand. Een snellere uitbetaling en een direct lijn naar de trading room zijn andere voordelen van deze status. Uiteraard behoudt u ook de extra’s die bij een zilveren account horen.

De meest fanatieke online beleggers worden bij eToro benoemd tot VIP’s. Eén van de meest gewilde voordelen zijn privélessen van echte Forex experts. U krijgt de kans om het online beleggen van de beste handelaars te leren.Etoro

U kunt uw zilveren, gouden of VIP-status kwijtraken. Het is dus wel verstandig om de voorwaarden van tevoren even goed door te lezen.

Hulp van het eToro team

eToro is een professioneel bedrijf. En dat merkt u ook als u contact opneemt met de klantenservice. Het team van eToro weet elke vraag namelijk snel én vakkundig te beantwoorden. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Het enige nadeel is dat eToro nog niet over een Nederlandse afdeling beschikt. Alle communicatie verloopt dus in het Engels.

Tips van andere beleggers

Iedere online belegger handelt volgens een eigen strategie. Maar uw strategie is misschien niet de beste. Daarom is het erg interessant om uw ideeën eens uit te wisselen met andere handelaren. Hebben zij misschien extra tips? En wat zijn hun ervaringen met het online beleggen via eToro? De online broker heeft een actieve community die met elkaar in contact blijven via het forum, de chat en de zogenaamde ‘OpenBook’ software. Zo’n soort community is uniek in de beleggerswereld. eToro weet zich hiermee duidelijk te onderscheiden van andere online brokers.

Gebruikers roemen eToro om de vele extra diensten die ze leveren, waaronder de online community en de hulp van experts. Deze diensten zijn in principe gratis, al betaalt u er indirect toch voor. De spreads liggen bij eToro namelijk hoger dan bij veel andere online brokers. De vraag is natuurlijk: is dit het waard? Onlinebeleggen.nl vindt in ieder geval van wel!

Waarschuwing: Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. Dit is geen investeringsadvies. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Etoro

Start met online beleggen bij eToro. Online broker eToro is het grootste en bekendste beleggingsnetwerk ter wereld. Het bedrijf eToro biedt voor beleggers de unieke mogelijkheid om beleggingen te baseren op reeds uitgevoerde beleggingen van anderen (ervaren) beleggers. Via het beleggingsnetwerk deelt u mee in het succes van andere beleggers. U kunt eerst gratis oefenen op een demo account, waardoor u geen onnodig risico loopt en de online broker eerst optimaal kunt uittesten.

www.etoro.com