IQ Option

IQ Option
Registreer u hier bijwww.iqoption.com
+50%
Stortingsbonus via onsBONUSVOORWAARDEN: Bonusbedrag min. 35 keer inleggen.

Beleggen bij IQ Option

IQ Option is een online broker die zich volledig richt op de handel in opties. Het bedrijf bestaat pas sinds 2013, maar er zijn toch al 1.500.000 trades per dag. En dat is een goed teken. IQ Option is van Russische makelij en in eigen land is het bedrijf ook marktleider. Maar de ambities reiken verder. IQ Option heeft inmiddels kantoren in verschillende Europese, Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen waardoor beleggers uit de hele wereld de online broker weten te vinden. Bij Onlinebeleggen.nl zijn we daarom erg benieuwd naar de prestaties van IQ Option.

Winstgevende handel in opties

De handel in opties is een spannende en interessante bezigheid. Maar uiteindelijk is er maar één ding dat echt belangrijk is: de winst. Bij IQ Option doet u wat dat betreft goede zaken. U kunt er namelijk profiteren van een maximaal rendement van 90%. Dat is aanzienlijk hoger dan bij veel andere online brokers.

De handel in opties is niet altijd even succesvol. Daarom biedt IQ Option de mogelijkheid om het verlies per transactie te beperken. Voor Real accounts geldt een cashback van maximaal 45%, en voor VIP accounts kan dit zelfs oplopen tot 60%. Uiteraard gaat deze veiligheidsmaatregel dan wel ten koste van het rendement.IQoption

In welke opties gaat u beleggen?

Op de website van IQ Option kunt u 24 uur per dag handelen in de meest uiteenlopende opties. Van aandelen tot forex, indices en grondstoffen: het is er allemaal. Toch zijn er wel degelijk beperkingen. Wie in grondstoffen wil beleggen, kan bijvoorbeeld alleen kiezen voor goud of zilver. Ook het aantal indices waar in gehandeld kan worden, valt een beetje tegen. Daar staat wel tegenover dat het aanbod zeer gevarieerd is. De meeste beleggers zullen zich dus niet teveel storen aan deze beperkte mogelijkheden.

Wat wel leuk is om te weten, is dat IQ Option regelmatig beleggingscompetities organiseert. Op deze manier kunt u als handelaar extra winst maken. Het prijzengeld kan zelfs oplopen tot €500,-. En dat is toch maar mooi meegenomen.

” IQ Option: 24 uur per dag handelen in de meest uiteenlopende opties ” 

Bonussen bij IQ Option

Nieuwe beleggers worden bij IQ Option beloond met een welkomstbonus. Hoe hoog deze bonus is, hangt af van de hoogte van uw eerste storting. Bij een bedrag van €100,- ontvangt u 20% bonus. Als u meer stort, wordt dit percentage automatisch hoger. Voor Real accounts geldt een maximum van 80%. Beleggers met een VIP account kunnen een krijgen van maar liefst 100%.

Het IQ Option handelsplatform

IQ Option is in een paar jaar tijd een grote naam in de beleggingswereld geworden. Dit komt voor een groot deel door het overzichtelijke handelsplatform. U ziet in één oogopslag welke opties er zijn en hoeveel rendement ze opleveren. Daarnaast houden de grafieken op de website u voordurend op de hoogte van de actuele koersen. Dankzij deze informatie kunt u altijd op het juiste moment inspringen. IQ Option heeft ook veel extra’s. De online broker geeft bijvoorbeeld een overzicht van de beste traders van het moment. Of wat dacht u van de handige video tutorials? Hierin wordt duidelijk uitgelegd waar u bij het beleggen allemaal op moet letten.

Op zich heeft IQ Option alles goed op orde. We moeten er alleen wel bij vermelden dat er momenteel nog geen Nederlandstalige website beschikbaar is. Maar dat kan in de toekomst natuurlijk gaan veranderen. IQ Option heeft inmiddels wel een mobiele app op de markt gebracht. U kunt dus altijd en overal handelen, zelfs als u onderweg bent.IQoption

Een Real account of toch een VIP account?

Beleggers hebben bij IQ Option de keuze uit twee soorten accounts: het Real account en het VIP account. Het eerste is bedoeld voor de ‘gewone’ belegger, terwijl het VIP account vooral beleggers trekt die met grote bedragen willen handelen. Om een goede keuze te kunnen maken, hebben we de belangrijkste verschillen voor u op een rij gezet:

Real account

 • Een minimale inleg van slechts €10,-
 • Een cashback bonus van 45%
 • Een stortingsbonus van maximaal 80%
 • Wekelijks nieuwe webinars op de website
 • U kunt deelnemen aan de IQ Option beleggingscompetities
 • Bij een storting van €100,- of meer heeft u toegang tot zogenaamde trading signals. U krijgt dan advies van experts over het moment waarop u bepaalde optieposities moet openen of sluiten.

VIP account

 • De minimale inleg bedraagt €1000,-
 • Toegang tot VIP webinars
 • Snellere uitbetaling dan met een Real account
 • Een cashback bonus van 60%
 • De stortingsbonus kan oplopen tot 100%
 • Altijd toegang tot gratis trading signals
 • VIP-leden krijgen een persoonlijke accountmanager toegewezen
 • Er zijn maandelijkse bijeenkomsten waar analisten u helpen met het opzetten van een eigen handelsstrategie

Heeft u nog geen enkele ervaring met het beleggen in opties? In dat geval is het verstandig om eerst een gratis demo account aan te maken. Hiermee kunt u rustig gaan oefenen zodat u het handelen in opties helemaal onder de knie krijgt.

Geldzaken bij IQ Option

IQ Option is een zeer toegankelijk handelsplatform. Dat komt vooral door de lage minimale storting. Bij IQ Option hoeft u slechts €10,- in uw account te storten, terwijl dat bij andere online brokers vaak vele malen hoger is. Ook het minimale handelsbedrag is extreem laag, namelijk €1,- per optie.

Er zijn veel verschillende manier waarop u geld in uw account kunt storten. De meeste beleggers maken gebruik van Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of de gewone bankoverschijving. Als u winst heeft gemaakt dan kunt u uiteraard een uitbetaling aanvragen. Met een Real account moet u rekenen op een verwerkingsduur van drie dagen. Maar met een VIP account is de overboeking al binnen één dag geregeld.

Professionele ondersteuning van de IQ Option klantenservice

De klantenservice van IQ Option wordt gerund door een team van ervaren adviseurs. Zij beantwoorden alle vragen over uw handelsaccount, de beleggingsmarkt en de finaciën. En loopt u tegen technische problemen aan? Ook dat probeert de klantenservice zo snel mogelijk op te lossen. Een groot nadeel is dat IQ Option geen Nederlandse afdeling heeft. Voor uw vragen bent u dus aangewezen op het Engelstalige team. De klantenservice is 24/7 bereikbaar via [email protected] of het online contactformulier. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via +44 20 3318 7173. Zo krijgt u direct de ondersteuning die u nodig heeft.

IQ Option

IQ Option is gespecialiseerd in de handel in opties. Door de overzichtelijke website en het hoge rendement (tot 92%) is het bedrijf een serieuze concurrent voor andere online brokers. Maar het grootste voordeel is toch de minimale storting van slechts €10,-. Dit maakt IQ Option namelijk toegankelijk voor iedere belegger.

www.iqoption.com