24option

24Option
Registreer u hier bijwww.24option.com
ACTIE
Exclusief via ons:BONUSVOORWAARDEN: Gratis online beleggen cursus t.w.v. €399!

Online beleggen bij 24option

24option heeft een duidelijk doel voor ogen: het bedrijf wil de handel in binaire opties toegankelijk maken voor iedere belegger. En dat lukt. Het overzichtelijke platform en de vele tutorials en webinars zorgen ervoor dat zowel beginnende als ervaren beleggers graag op 24option handelen. De binaire optiebroker is gevestigd op Cyprus en wordt goed gereguleerd door verschillende financiële autoriteiten, zoals de CySec, MiFID en FCA. Dat geeft meteen veel vertrouwen.

Handelen op 24option.com

24option is een zeer gebruiksvriendelijk platform. Op de handelspagina selecteert u simpelweg de gewenste optiesoort en het onderliggende product. Hierna verschijnt er meteen een grafiek waarop u de actuele koersen van het product kunt volgen. Op het scherm staat ook het rendement en de looptijd vermeld. U heeft dus alle informatie bij de hand om een goede beslissing te kunnen maken. Sinds januari 2016 beschikt 24option zelfs over een Nederlandstalige website. Dit maakt het platform extra toegankelijk.

Een ander pluspunt is dat 24option.com volledig web-based is. U hoeft dus geen speciale software te downloaden als u in opties wilt gaan handelen. Het is zelfs niet nodig om achter de PC of laptop te kruipen. 24option heeft namelijk ook een app ontwikkeld die werkt op iPhones en Android-toestellen. Zo hoeft u niets te missen.24option

Optiesoorten en rendement

24option heeft eigenlijk alle optiesoorten die u van een binaire optiebroker mag verwachten. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • High/Low binaire opties
  • Above/Below
  • One Touch/No Touch
  • Boundary
  • Short Term

Voor de meeste opties geldt een rendement tot 89%. Met dit hoge percentage troeft 24option veel van de concurrenten af. Bij de Above/Below opties kunt u zelfs rekenen op een rendement tussen de 110 en 360%. Het exacte percentage wordt bepaald door het onderliggende product en de koers van de dag. Het risico bij Above/Low is wel vele malen hoger dan bij andere optiesoorten.

” 24option beschikt over een Nederlandstalige website! ” 

24option: Een specialist in buitenlandse valuta

Het aanbod aan onderliggende producten is vergelijkbaar met andere optiebrokers. U kunt bij 24option bijvoorbeeld gaan handelen in aandelen, indices, grondstoffen en valuta. Vooral de buitenlandse valuta zijn er in overvloed. Van euro’s en dollars tot Noorse kronen, Turkse lira’s en Russische roebels: door dit grote aanbod mag 24option zich een echte forex specialist noemen.

Kies het 24option account dat bij uw wensen past


Iedere belegger is weer anders. De één wil gewoon op eigen houtje gaan beleggen, terwijl de ander juist behoefte heeft aan een professionele coach en extra sms alerts. Daarom heeft 24option vijf verschillen accounts om uit te kiezen: basic, silver, gold, platinum en diamond. Met al deze accounttypen heeft u toegang tot de professionele grafieken. Dat betekent dat u in één oogopslag kunt zien in welke richting de markt zich beweegt. Maar er zijn veel meer voordelen. Zo kunt u met een platinum of diamond account bijvoorbeeld terugvallen op een financieel expert. Daarnaast profiteert u van 4 tot 6% extra rendement ten opzichte van een basic account. Wilt u via e-mail of sms geïnformeerd worden over gebeurtenissen die van invloed zijn op de handel? Dan heeft u misschien al genoeg aan een gold account. Dit account levert u alsnog 2% extra rendement op.

24option-screenshot-aanmelden

Welk account het beste is, hangt echt af van uw persoonlijke wensen. Voor beginnende handelaren is een basic account vaak al voldoende. Op het moment dat u het wat serieuzer aan wilt pakken, zijn die tips van experts en sms alerts toch wel erg handig. Want hoe meer informatie u heeft, hoe beter u in kunt spelen op de actuele trends. Gelukkig kunt u bij 24option altijd contact opnemen met het adviserende team. Dit helpt u om de juiste keuze te maken.

Geld storten en opnemen

24option is bedoeld voor de serieuze belegger. Vandaar dat de online broker een relatief hoge minimum storting hanteert, namelijk €250,-. Voor elke transactie moet u ten minste €25,- inleggen. De eerste storting levert ook meteen een bonus op. Bij een storting van €250,- krijgt u 30% extra. Maar hoe meer geld u inlegt, hoe hoger de bonus wordt. Het bonuspercentage kan zelfs oplopen tot 100%, al moet u dan wel een flink geldbedrag investeren.24option

Bij 24option is het heel eenvoudig om geld te storten of op te nemen. Voor betalingen kunt u gebruik maken van uw creditcard, bankoverschijving, iDEAL of e-wallets zoals Skrill of Neteller. Er zijn dus meer dan genoeg betaalmethoden om uit te kiezen. Het fijne van 24option is dat u altijd over uw geld kunt beschikken. Veel online brokers werken met een minimaal opnamebedrag. 24option doet dat niet. Zelfs een klein winstbedrag van €10,- kunt u gewoon uit laten betalen. U mag het geld één keer per maand gratis opnemen, maar voor elke extra uitbetaling bent u €30,- kwijt. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

Exclusief: gratis online beleggen cursus bij 24option!

Speciaal voor nieuwe beleggers bieden wij in samenwerking met 24option een exclusieve beleggingscursus aan t.w.v. 399,- Euro. Deze cursus is volledig gericht op het succesvol starten en aangaan van online beleggingen. Zo ben je direct gegarandeerd van een goede start! Iedere nieuwe belegger die zich via onze website Onlinebeleggen.nl aanmeld bij 24option profiteert automatisch van dit unieke welkomstgeschenk.

Volg de lessen van succesvolle traders

Een belegger raakt nooit uitgeleerd. Als u net bent begonnen dan moet u zich eerst gaan verdiepen in de wereld van trading. Welke beleggingsvormen zijn er? En welke elementen zijn van invloed op de waarde van de opties? Voor ervaren beleggers is het juist interessant om meer te leren over nieuwe strategieën. Op deze manier wordt u nóg succesvoller in het beleggen.

24option weet hoe belangrijk educatie is. Daarom hebben ze een online opleidingscentrum opgericht. Onder het kopje ‘opleiding’ vindt u verschillende tutorials, webinars en interactieve e-books. Deze gratis lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Beleggers met een gold, platinum of diamond account krijgen zelfs een één-op-één trainingsessie met een specialist. Zo leert u echt de fijne kneepjes van het vak.

Contact met de 24option klantenservice

24option staat bekend om de goed bereikbare klantenservice. Het team zit 24/7 klaar om alle vragen via telefoon (+31 852 084 794), e-mail (info@24option.com) of live chat te beantwoorden. Aan de klantenservice is overigens duidelijk te zien dat 24option zich richt op de internationale beleggingsmarkt. De online broker heeft namelijk kantoren in 11 Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Spanje en Noorwegen. Daarnaast is 24option ook actief in Canada, Zuid-Afrika en een aantal landen in Azië. Voor de meeste handelaren is de klantenservice dus gewoon te benaderen in de eigen moedertaal.

24option

24option is één van de populairste binaire optiebrokers ter wereld. Dat komt vooral door het gebruiksvriendelijke handelsplatform van 24option en de vele tutorials en webinars. Er geldt een minimale storting van €250,- en een inleg van €25,- per transactie. Hiermee is 24option echt een broker voor de serieuze handelaar. Daarnaast bieden wij op Onlinebeleggen.nl in samenwerking met 24option een gratis online beleggen cursus aan t.w.v 399,- Euro. Zo maak je als belegger bij 24option direct een goede start!

www.24option.com